JestemLukasz 18 Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Cześć Panowie Parę dni temu wyskoczyła mi aktualizacja systemu w telefonie, do 5.1.1 po tej aktualizacji wariuje WI Fi i Transfer Danych. Mam włączony transfer danych, blokuje telefon, odblokuje i transfer danych jest WŁĄCZONY a mimo tego, nie łączy z internetem ( taka sama sytuacja z WI FI ), żeby zadziałało ponownie muszę rozłączyć i połączyć ponownie Transfer Danych / Wi Fi i działa od razu. Coś Panowie poradzicie ? Cytuj Link to post Share on other sites
DarkX 10 Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Przywróć ustawienia fabryczne Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Jak wyżej. Ustawienia fabryczne powinno się zawsze przywracać po aktualizacji. Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie zrobiłem to i problem dalej trwa. Co mogę zrobić? Do użytkowników Z3 - też macie ten problem po aktualizacji ? Kontaktowałem się z Sony i kazali zrobić renistal systemu, nic to nie dało wciąż problem z internetem. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez JestemLukasz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts