RaaKoo 74 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) i5 4460 jest chyba na 1150 ? czy i3 4160 nie wystarczyłaby? oczywiście 1150, do niedzielnego grania i3 też sobie poradzi, i5 ma 4 rdzenie i na pewno jest długo terminową inwestycją. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez RaaKoo Cytuj Link to post Share on other sites
Darius_2508 3 Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ale ile masz do wydania na ten cel? moja odpowiedź z postu wyżej: Po prostu jestem jedną z tych osób które starają się racjonalnie wydawać zarobiony cash. Dlatego chcę kupić komputer który pozwoli mi grać w gry wymienione w pierwszym poście co najmniej na średnich ustawieniach Chcę komputer który spełni te wymogi, nic więcej. Wiecie co panowie chyba wstrzymam się do czasu premiery tych gier, zobaczę testy wydajności i wtedy powrócę do tematu kupna sprzętu. To chyba będzie najbardziej rozsądne rozwiązanie. Dziękuję za dotychczasową pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts