stano2 0 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Witam ostatnio wykupiłem internet inea 140 Mb/s. Posiadam od dawna router tp-link TD-W8951ND i chciałem go użyć. Jednak po podłączeniu wszystkiego tak jak jest to podane w instrukcji i rozpoczęciu konfiguracji występuje brak połączenia sieciowego. Internet działa bez routera (kablem) . czy jest to spowodowane złym routerem czy może jakimś kablem, i czy rozwiąże ten problem bez serwisanta ? Bardzo proszę o pomoc !!!! Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Sklonowales mac? Cytuj Link to post Share on other sites
stano2 0 Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 jeśli mi powiesz jak to to zrobię Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Teraz doczytałem ze masz router ADSL. Nie użyjesz go z kablówka. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts