Avest_PL 2 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, mam pewien dość uporczywy problem. Mianowicie kilka dni temu postanowiłem się przesiąść ze starej dobrej "Siódemki" na nowy wymysł Microsoftu Win10. I tu zaczęły się problemy wszysytko było ok. dopóki nie postanowiłem wyłączyć komputera i tu bum wyłączam komputer mija 4-5 sec komputer odpala się ponownie... więc myśle, że coś zrobiłem źle, dałem uruchom ponownie czy coś, ale nie 2 raz to samo. Nic nie pomaga, jakieś pomysły ? dodam, że średnio chcę wracać znowu do 7... Próbowałem już: -Odłączenia wszystkiego od portów USB -(Dalej to samo) -Inny zasilacz -(Dalej to samo) -Nowy bios -(Dalej to samo) -Szukałem w bios tej opcji z ponownym uruchamianiem się komputera (Wake Up on LAN / Ring) i (APM Configuration) ale nic takiego nie znalazłem. -Zworka na płycie -(Dalej to samo) -3 razy instalowałem w10 na nowo -(Dalej to samo) Kondensatory na płycie ok. PC: Asrock h81m-dgs Pentium g3420 8gb ram Corsair Vengance 1600 cl9 Hd 7770 Chieftec 500w Edit: Teraz przy włyączaniu wyskoczyło mi coś takiego: <a href=http://zapodaj.net/33c92e6fd987b.jpg.html>DSC_0124.JPG</a> <a href=http://zapodaj.net/85f0cd72e12a5.jpg.html>DSC_0125.JPG</a> Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Avest_PL Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Opcję zasilania -> edytuj plan zasilania -> wyłącz zezwalaj na uruchamianie według czasomierza. Cytuj Link to post Share on other sites
Avest_PL 2 Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Wyłączyłem, nadal to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
piotrusprince 0 Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Mam dokładnie to samo (tylko mój komputer to Sony VAIO VPCEB2Z1E). Ktoś może pomóc? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts