piotr7543 101 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Witam Mam problem, od niedawna posiadam czarną obudowę Zalman R1. W obudowie siedzi MOBO ASUS Z97-PRO GAMER która posiada świecący pasek na czerwono oraz diody sygnalizujące też w kolorze czerwonym. Problem leży w tym że dioda przycisku POWER świeci na niebiesko i mam pytanie czy da się ją jakoś wymienić lub wyłączyć ? Cytuj Link to post Share on other sites
wrzesi0 821 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) odłącz "pwr led" od płyty głównej i przestanie świecić http://hosting-zdjec.pl/images/35219123_tn.jpg Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez wrzesi0 Cytuj Link to post Share on other sites
Garfieldek 169 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 A wymiana jest praktycznie nie możliwa, bo z tego co wiem jest to ten sam panel co w Z3. Dioda jest zasłonięta, elementami przycisku tak, że nie ma szans tam wejść czymkolwiek. Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Możesz zawsze indywidualnie pociągnąć kabelek od płyty (złącze PWR LED) z diodą o odpowiedniej dla Ciebie mocy i barwie światła 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts