drathir 4 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam Chciałbym kupić ebook readeara dla dziewczyny. Czyta bardzo dużo, głównie na laptopie. Cena jaką mogę przeznaczyć to 300-400zł. Menu pl/eng - nie ma znaczenia (czyta głównie po angielsku). Kompletnie nie znam się na tego typu sprzęcie tak więc proszę o rady. Spodobał mi się paperwhite II ale cena niestety wykracza poza budżet. Dodatkowe wymagania to czas pracy baterii, przejżysty wyświetlacz oraz to, aby nie męczyły się oczy. Są one opcjonalne gdyż sądze, że za tą cenę parametry będą zbliżone. Z góry dziękuję za rady Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Proponuję Onyx Boox C65 Storia : w przeciwieństwie do Kindle nie wymaga konwersji plików, bo czyta praktycznie wszystko z DOC/X, ePUB, MOBI, RTF, TXT, FB2 czy PDF włącznie. W przeciwieństwie do Kindle ma opcję Reflow, czyli PDF'y czyta się wygodnie, bo mozna powiększyć samą czcionkę a nie jak w Kindle tylko całą stronę. Działa na Androidzie można wgrywać programy. Cena około 350 zł Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Ja mam tego Kindle i jest super! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts