maksisaj 0 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam , od samego początku gdy zacząłem grać w Counter Strike GO były ścinki w menu , np. jak wybierałem opcje graficzne to przez sekundę robiło mini ścinkę i tak prawie wszystko w menu działa . Podczas gry mam ok 100-140 fps , lecz gdy chodzę to co jakiś czas mam 3-10 sekundowe ścinki , mianowicie dźwięk się zapętla a obraz się nie rusza. Formatowałem dyski , i nawet zmieniłem windows na 8.1 z Win 7. Żadne poradniki w internecie mi nie pomogły. Proszę o jak najszybszą pomoc . Konfiguracja mojego PC: CPU: AMD Athlon II X3 450. GPU: ASUS GTX 275. RAM: 4 GB. HDD: 120 GB , dysk 1 TB padł . MOBO: Asrock N68C-S UCC. Dodam także że temperatura GPU jest stabilna . Oraz że mój kumpel na 3x słabszym sprzęcie nie ma tego problemu. Link to post Share on other sites
idrugman 3 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Brat miał identyczny problem z cs go ale też innymi grami. Problemem było za duże taktowanie karty graficznej producenta Gigabyte GTX 780 OC. Pomogło zmiejszenie taktowania o 50 hz. Link to post Share on other sites
maksisaj 0 Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Niestety, nie pomogło. Link to post Share on other sites
maksisaj 0 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Dodam też że gdy gram i mam wiatrak w karcie graficzne na 100%-80%(tak żeby było go słychać) to jak przytnie to słychać jak wiatrak na moment przycięcia zwalnia. Oraz czasem bez powodu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts