byniu991 0 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam. Chciałem się spytać czy warto jest jeszcze kupić iPhona 4 lub 4s. Od ich premiery minęło trochę czasu i zastanawiam się czy dają jeszcze radę. Chodzi mi głównie o to czy nie zacinają się/zamulają. Najczęściej telefon używany byłby w celu przeglądania internetu, sms'ów, rozmów Cytuj Link to post Share on other sites
mikam 4 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam Powiem ci tak, mam iPada mini pierwszej generacji który jest tak naprawdę powiększonym iPhonem 4s. Wcześniej czyli na starym ios'ie była miód malina Po aktualizacjach do najnowszego softu są ogromne lagi. Jeżeli już chcesz iPhona to celuj w 5/5s. Takie moje zdanie. Jeżeli masz więcej pytań pisz Cytuj Link to post Share on other sites
byniu991 0 Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) A czy jest możliwośc zostania na starym oprogramowaniu? Słyszałem dużo dobrego o tych telefonach. Potrzebuje w miare dobrego niezbyt drogiego telefonu. Aktualnie mam HTC Windows Phone 8s. Windows jest całkiem okej, lecz troche się już przejadł dlatego chce coś innego. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez byniu991 Cytuj Link to post Share on other sites
mikam 4 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Sam nie wiem kupując nówkę miałbyś stary soft i po prostu byś go nie aktualizował. Ale nie wiem jak by było jeżeli chciałbyś powrócić z np ios 8 do 7 musiałbyś poczytać na forach bo ja się tym nie zajmowałem. Kiedyś myślałem właśnie powrócić do starego softa ale czytałem ze trzeba jakieś pliki instalacyjne pobierać i przez nie jakoś przywracać telefon Później nie miałem czasu i chęci się z tym bawić Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Nie warto, to stare modele, mało wydajne o małym wyświetlaczu i wkrótce bez żadnego wsparcia, co będzie się wiązało z tym, że nawet facebooka nie zainstalujesz, bo wersja systemu będzie za stara. A do tego dalej są drogie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts