boombastic 0 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, Mam problem niestety moj kochany samsung galaxy S3 LTE, umarł i teraz musze kupic cos co godnie go zastąpi! Nie powiem to 2gb ram robiło robote i można było pohrac spokojnie w Fife czy HS. mój budżet : +/- 1000 gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : nówka czy używka : Uzywany preferowany rozmiar wyświetlacza : min. 5 preferowany system mobilny : android do czego będę używać urządzenia : GRY/ ZDJECIA/ INTERNET moje propozycje : - HTC ONE M8 -Sony Z2 -Sony Z1 - LG G3 Jednak nie wiem który z nich bedzie najlepszy i sprosta nowym gierką w które czesto pykam na wykładach. A może obecnie jakis inny telefon jest bardzo popularny i bardzo dobry?Licze na waszą pomoc, musze szybko cos kupic, ponieważ bez telefonu jak bez reki w dzisiejszych czasach ;/ Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez boombastic Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Ma być nowy czy używany ? Ten Huawei to pewnie chodzi o wersję lite tak ? Jeśli tak to bd mniej wydajny od tych pozostałych Chcesz coś wydajengo to G3 lub G2 no albo Xperia Z2 ale to ponad 1000 wyjdzie. S5 byłby też do gier bdb ale uzywany to juz z 1200. Ekran amoled w grach wygląda świetnie jak pewnie sam wiesz bo miałeś S3 Cytuj Link to post Share on other sites
boombastic 0 Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Może byc używany nie mam z tym problemu. Nie ukry wam miałem już samsunga i teraz chciałbym cos innego bo jednak samsungi sa tak do siebie podobne. Teraz własnie ogladam htc ONE M8 i tez fajnie sie prezentuje. Na ta chwile głowni rywale to:-z1- one m8-G3- Z2Co do huawei patrzyłem specyfike zwykłego a ceny lite nie wiedzialem ze wypuscił 2 podobne modele Co do ekranu w Samsungu tak kolory są tam wręcz cudne to był bardzo duzy plus tego telefonu! Cytuj Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 One M8 robi fatalne zdjęcia do gier jest dobry. Do przeglądania internetu też ok bo ma duży dobry wyświetlacz. G3 Też bardzo dobry ma całkiem dobry aparat i duży wyświetlacz do gier i internetu w sam raz. Xperia Z2/Z1 są szklane i trzeba nakleić na nie folię na tył bo się rysują mają takie ŚREDNI aparat ale ogólnie są ok. Cytuj Link to post Share on other sites
boombastic 0 Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Jutro jade ogladac własnie Z2 Cytuj Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ok napisz potem jak wrażenia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts