pavel 0 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam otóż mój problem wygląda nastepująco po 30-60min. grania gra nie odtwarza dzwięku i za chwile wywala błąd: CFileFinder::convertSstruct-file too big File:dosio.c Line:1011 po tym błedzie wywala do win. Dodam że posiadam viste HP 32,nie wiem skąd ten problem i co dokładnie znaczy,probowałem już uruchamiać ze zgadnością XP itd. lecz nic nie pomaga,będe wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 masz oryginal czy pirata?? wgrales najnowsze patche?? jaka jest twoja konfiguracja a jakie gry wymagania?? Link to post Share on other sites
pavel 0 Napisano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Mam orginał,łatki też instalowalem a mój sprzęt to: AMD 4200 x2 2.2ghz RAM 3gb kingston 800 Asus 8800 GT wymagania gry spełnia z nawiązką,nie mam pojecia w czym leży problem kombinuje już pare godzin i nic,najgorsze jest to że gry nie można zapisać w dowolnym momencie jak na złość wywala się ten bład i gram cały poziom od nowa A to wymagania gry: Windows XP Pentium 4 2.0 GHz or AMD equivalent 512 MB RAM 200MB virtual memory 24x CD-ROM 1 GB free hard disc space GeForce FX (any), Radeon 9600, 9700, 9800 or better DirectX 8.1 or higher Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 nic mi do glowy nie przychodzi do glowy. wg mnie sprobuj reinstalowac gre, oczywicie skopiuj sobie save'y wczesniej Link to post Share on other sites
pavel 0 Napisano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 reinstal już robiłem i dalej jest jak było,może mam zle ustawioną pamieć wirtualną? nigdy tam nic nie przestawiałem bo nie miałem z niczym problemów no i nie znam się na tym,może tu leży problem? a wogóle to jest jakaś możliwośc sprawdzenia gdzieś co oznacza dany bład? Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 sprobuj po prostu poszczegolne wersy wpisac w google. pamięci wirtualnej powinienes miec rowno 2x ilość ramu czyli skoro masz kości łącznie 3GB to wirtualnej powinno byc 6GB. mozesz to sprawdzic przez manager urzadzen np. Sprobuj tez zdefragmentowac dysk caly dysk, moze pomoc. wylacz oczywiscie wszystkie aplikacje w tle edit: oczywiscie wgraj tez najnowsze sterwoniki do karty graficznej Link to post Share on other sites
pavel 0 Napisano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 pamieć wirtualna mam ustawioną dobrze,defragmentacje robiłem 3 dni temu i instalowałem tylko tą gre czyli jest ok,sterowniki też mam świeże Sam już nie wiem co jest nie tak, może ta gra po prostu jest do d... Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ja mam tę grę w formie jaką mam i mi działa na viście spróbuj reinstall sterowników dźwiękowej lub daj grze prawa administratorskie Link to post Share on other sites
pavel 0 Napisano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 niestety ale nic nie pomaga no trudno nie pogram Link to post Share on other sites
Recommended Posts