hapek1 1 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Witam. Czy ktoś tutaj zna sie może na zegarkach? Chcialbym kupić sobie coś porządnego do 1300 zł.Biorę pod uwagę ten smartwatch Samsunga: http://www.ceneo.pl/32236244 Ale słyszałem wiele opinii o tym,że są mało trwałe oraz kiepsko działa bateria Z drugiej strony funkcje jak najbardziej mi odpowiadają. Biorę jeszcze pod uwagę tę Doxę: http://www.zegarmistrz.com/Doxa_Sport_Trofeo_2851002301W__2851002301W_-7644.htmltylko musiałbym do niej trochę dołożyć. Co Waszym zdaniem jest lepszą inwestycją? Cytuj Link to post Share on other sites
Ejzo12 224 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Klasyczny, bedziesz chcial go sprzedac to od cb nikt tego plastikowego crapu nie kupi. Spojrz jeszcze moze na Orient Big Mako Cytuj Link to post Share on other sites
king2127 71 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 a do czego ma służyć ?, trwalszy będzie klasyczny, z bajerami , smart szpan, ale zawsze będzie ci towarzyszyć troska o jego kondycję i baterię , kup najpierw jakiś tani, czy to w ogóle ma sens i jak się sprawdzi pomyśl o lepszym Cytuj Link to post Share on other sites
hapek1 1 Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Właśnie tak obawiam się,ze Smartwatch to tak naprawdę bajer, który się szybko popsuje ( jak to bywa ze sprzetami po okresie 2 letniej gwarancji) . Zalezy mi na zegarku, który będzie można nosić do wszystkiego . Czyli takiego, który będzie pasował i do garnituru i do sportowego ubrania. Obecnie mam tani zegarek, konkretnie casio ale zależy mi na czymś porzadniejszym. W pracy również mam dress code czyli chodzę pod krawatem tak więc nie może byc to czysto sportowy styl Co sądzicie o marce Doxa? Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez hapek1 Cytuj Link to post Share on other sites
dejnus 58 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Do klasycznych zegarków to raczej wybrałeś złe forum. Kupno smartwatcha szczerze odradzam ze względu na krótki czas na baterii oraz na pewno jak to z technologią nie jest to sprzęt na lata. Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Smartshit moim zdaniem póki co jest to zbędny bajer. Bateria trzyma krótko, ogólnie dość mała wytrzymałość sprzętu, a zastosowanie? Nie widzę ich zbytnio ;p Cytuj Link to post Share on other sites
wilk669 39 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Powiem tak, Smartwatch to zabawka, która praktycznie do niczego się nie przydaje. SMSa na tym czytać niewygodnie, maila tym bardziej, do tego słaba bateria. Za tę cenę spokojnie kupisz jakiś niezniszczalny zegarek porządnej firmy albo i 2. Cytuj Link to post Share on other sites
zaznaczony 0 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Smartwatch to nie jest chyba dobry pomysł, chyba, że chcesz na ulicy wyglądać jakby wzywał Cię Zordon z Power Rangers kiedy ktoś do Ciebie zadzwoni, lub odczytywać smsy z małego ekranu. W sumie można tak robić, ale oszczędność czasu i siły jaką uzyskasz podnosząc rękę z zegarkiem zamiast wyciągania telefonu z kieszeni będzie znikoma. Komfort żaden, a mieć żeby tylko mieć i nie używać to bez sensu. Ten smartwatch to chyba by się NIEKTÓRYM kobietą przydał, bo trzeba dzwonić kilka razy, żeby znalazły telefon w torebce. Wybierz klasyczny zegarek, może nie będzie to coś porządnego za tę kwotę ale będzie całkiem dobry. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts