DzidaDzidowski 0 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Tak jak w temacie Podsyłam filmik na którym widać problem https://youtu.be/TeUJ1D7wB6s Cytuj Link to post Share on other sites
michal07901 32 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Prawym na przycisku Start > Wiersz Polceceń ( admin) > sfc /SCANNOW Cytuj Link to post Share on other sites
DzidaDzidowski 0 Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Niestety nadal nie działa, czynność powtarzana dwukrotnie. ref Cytuj Link to post Share on other sites
lilcarmen 0 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Dołączam się do posta, u mnie nie działa wyszukiwanie i pasek start po kliknięciu prawym przyciskiem myszy pojawia się tylko taki prostokątny pasek z białym tłem z opcjami : programy i funkcje centrum mobilności opcje zasilania, aż po menedżer zadań i zamknij / wyloguj. Wczoraj zaaktualizowałam windows 8 na 10.. po zobaczeniu ikonki z logiem windows i komunikatem o mozliwości aktualizacji nie wiele myśląc zgodziłam się i szczerze żałuję Teraz nawet nie mam jak zrobić screena ponieważ nie mam jak się dostać do painta czy innych programów tak jak pisałam z powodu braku wyszukiwania. Nie dzialał jeszcze touchpad ale po usunieciu zbednej aktualizacji jest ok. Próbuję z tym sposobem sfc /SCANNOW na wyszukiwanie dam znać czy zadziałało.. tak więc proszę również o pomoc z tym paskiem start Cytuj Link to post Share on other sites
DzidaDzidowski 0 Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ref Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts