Bitrit 0 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć Chciałbym sobie kupić nowy smartphon:) Czego szukam? -dobrego aparatu -wydajnego CPU i GPU - czasem chciałoby się zagrać w coś bardziej wymagającego -dobrej jakości obudowa -wyświetlacz zawsze był dla mnie priorytetem, nie musi być duży, ale musi być dobrej jakości. Chociaż jeśli chodzi o wielkość najlepiej 4,5". -wydajna bateria, nie chciałbym ładować telefonu więcej niż raz dziennie -dobre audio -pamięć 8gb ( używalne 2-3gb) i oczywiście wejście na karte sd do 32gb. Jeśli umiecie mi pomóc to piszcie:) Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Bitrit Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Dość duże wymagania jak na telefon za mniej niż 500 zl. Myślę, że praktycznie wszystkie wymagania spełnia Lumia 730/735. Będziesz musiał iść na kompromis w jakichś aspektach. Cytuj Link to post Share on other sites
Bitrit 0 Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 A co sądzicie o Doogee Titans 2 ? Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Zdecydowanie duże wymagania. Może zaproponować dwa telefony - Motorolę Moto E LTE i myPhone S-Line. Oba poniżej 5 cali, 1 GB RAMu, 8 i 16 GB pamięci, aparaty przeciętne, dobre ekrany, Moto E - czysty lollipop, S-Line - lekki kitkat. Używałem i w tej cenie polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
zaznaczony 0 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Za 400 złotych możesz na spokojnie kupić używany Samsung Galaxy S3, jest niezawodny i tani, wszystkie części i akcesoria do niego są za bezcen, łatwo będzie Ci go sprzedać w razie czego, bo jest mega popularny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts