Krycho2000 1 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Chcę sobie kupić iPhone 5S 64GB i mam zamiar go kupić na allegro sprowadzanego z anglii bo tanie są, i znalazłem ciekawą ofertę i chciałbym się dowiedzieć czy ta oferta jest OK czy to nie jest żaden przekręt, mam uzbierane 1550zł jeszcze rodzice mi dołożą coś Tu macie linka do oferty i rzuccie okiem na to czy to nie żaden oszust czy coś ;P http://allegro.pl/apple-iphone-5s-64-gb-pl-menu-bez-simlocka-wys-24h-i5575943795.html Link to post Share on other sites
yukki 121 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Co ty, stary telefon chcesz kupować? Pomyśl, co powiedzą koledzy z iphonami 6, będziesz pośmiewiskiem Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Czytałeś dokładnie opis i komentarze tego sprzedawcy ? Telefony są wysyłane z poza granic UE a z tego co mi wiadomo Anglia jest z Unii więc telefony będą wysyłane pewnie z Chin a to już niewiadomo co przyjdzie i co będzie miał w środku. Ma nawet komentarz nagatywny odnośnie jakiegoś Iphona. Niedużo komentarzy w sumie a już kilka negatywnych. Ja bym takie ,,okazje" omijał z daleka. Niestety jak chcesz Iphona to musisz z pewnego źródła kupić no i sypnąć kasą. Za prestiż sie płaci. Ewentualnie poszukaj od kogoś kto dostał na przedłużenie umowy i podjedziesz sobie po niego osobiście żeby wszystko sprawdzić Link to post Share on other sites
Krycho2000 1 Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ok 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts