Skocz do zawartości

Problemy Sparkle 8800GT

Recommended Posts

Po podpięciu dodatkowego zasilania do karty graficznej włączam kompa słychać takie przeciągłe piknięcie(2 sekundowe) i nic się nie dzieje komputer idzie ale monitor się nie załącza jakby może to wina za słabego zasilacza (mam 350 W)??? Proszę o szybką pomoc bo robię już z tym 2 tygodnie .

Mam jeszcze większy problem kupiłem zasilacz 480 W ale wtyczka do płyty głównej ma 20 a ja potrzebuje 24 da się kupić jakąś złączke d tego oraz potrzebuje weście SATA czy je również można gdzies kupić?I czy do karty Sprkle GeForce 8800GT wystarczy 400 W zasilacz?

Mam jeszcze większy problem kupiłem zasilacz 480 W ale wtyczka do płyty głównej ma 20 a ja potrzebuje 24 da się kupić jakąś złączke d tego oraz potrzebuje weście SATA czy je również można gdzies kupić?I czy do karty Sprkle GeForce 8800GT wystarczy 400 W zasilacz?

:menda: coś ty i skąd ten zasilacz wytrzasnął?? :D , a tak serio to popatrz bo może są wtyczki ,,rozdzielone,, i trzeba je spiąć razem i będzie 24, zasiłki są uniwersalne wtyczka się ,,rozpina,, w zależności od potrzeb...

No niestety nie ale czy 400 W starczy na 8800GT?Proszę o pomoc robię już z tym 2 tygodnie i mam już serdecznie dość.

u mnie na modecomie 400w chodziła pół roku i nie było problemu , ale nie ryzykowałem i kupiłem tagana 480w który po roku wybuchł... :menda:

dh11

czy Ty wogole czytasz co sie pisze - kup jeszcze kilka zlomow a pozniej zaplac za ich zlomowanie- zrobisz interes zycia

wkrecisz sie w biznes to i interes zlomowy rozkrecisz :menda:+

odmow to go**o- powiedz ze dostales kare za wywiadowke i nie bedzie kieszonkowego niech sprzedawca sie zlituje :D