jaca007 0 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Cześć, Obecnie posiadam Samsunga Trend i już straciłem cierpliwość do tego telefonu i zastanawiam się nad kupnem nowego telefonu. Myślałem o HTC m8, SONY Z1,Z2, Huawei P8 oraz o Iphone 5s. Co sądzicie o tych telefonach, a przede wszystkim o Iphone. Telefon jest wart swojej ceny mimo, że podzespoły nie podjeżdzają do reszty telefonów które wymieniłem. Zastanawiałem się nad nim gdyż interesuje mnie iOS. Telefon głównie ma służyć do smsów, przeglądania stron, facebook itp, czasem zdarza się zrobić jakieś zdjęcia. Jeżeli udałoby się kupić jakiś inny nowy telefon w tej kwocie też byłoby dobrze. Proszę was o opinie z góry dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Iphone 5s ma okropną baterię. Xperie Z2 kupisz nową za 1500. Jeżeli nie jest dla ciebie ważna jakość zdjęć a jak napisałeś już to Htc odpada ponieważ aparat jest fatalny. Możesz jeszcze za tą cene kupić samsunga galaxy s5 Cytuj Link to post Share on other sites
jaca007 0 Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Samsungi mi się nie podobają tego co teraz mam to już znudził mi się, a każdy samsung z tej serii wygląda podobnie. Bateria też nie musi być super wytrzymała. Nie przeszkadza mi ładowanie co dwa dni. I kusi mnie Iphone 5S ponieważ znudził mi się android. Cytuj Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Co dwa dni ładowanie w Iphonie 5 ? ooo fajnie by było jeden dzień trzyma w nim bateria Cytuj Link to post Share on other sites
jaca007 0 Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 A jak sprawuje się ten telefon? Wiele osób mówi, że jak ktoś raz kupi to później tylko zmienia na nowsze modele od Apple i innego telefonu nie chce, ale nie wiem ile w tym prawdy. Cytuj Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Jak się te produkty spodobają to będzie się wymieniało na nowsze modele to zależy od ciebie Cytuj Link to post Share on other sites
jaca007 0 Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Dlatego pytam o opinie ktora miał doczynienia z tym telefonem bądź z telefonami które wymieniłem wyżej Cytuj Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 To są dobre telefony i szybko idzie się do nich przyzwyczaić kupowanie następnych modeli może spowodować to że polubisz iOS jego stabilność i wygląd i nie będziesz chciał poznawać jakiś innych telefonów z innymi funkcjami Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts