frank 0 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witam. mój budżet : Teoretycznie nieograniczony jednak im mniej tym lepiej gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Wszystko jedno nówka czy używka : Nowy preferowany rozmiar wyświetlacza : koniecznie ponizej 5" ! preferowany system mobilny : tylko Android do czego będę używać urządzenia :glownie do komunikacji (praca) moje najważniejsze wymagania : - Długi czas pracy na baterii - Niewielkie wymiary - Obsługa kart pamięci - Schludny wygląd Myslłlem konkretnie o Xperii Z3 Compact ale chciałbym usłyszeć także inne opinie Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Bardzo dobry wybór Z tańszych to Z1 compact. Prawie sie nie różnią parametrami Jest jeszcze Galaxy Alpha ale nie ma wejścia na kartę sd i gorszą baterie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
frank 0 Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) A co powiesz o baterii w z1 compact w porównaniu z z3 compact. Porównywalna czy warto dolożyc te 300zł do z3? Zupełnie zapomniałem o tym modelu a wydaje się pasować. Edytowane 31 Lipca 2015 przez frank Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) Gdzieś czytałem że w Z1c trzyma dłużej bo ma mniejszy ekran i ciut inny procesor ale znowu Z3c ma pojemniejszą baterie. Moim zdaniem będą bardzo podobne. Na plus Z3 to że ma tył szklany a Z1c ma rysujący sie plastik. Z3c ma też mniejsze ramki i większy ekran przy tych samych rozmiarach co Z1c. Dla jednych plastik to plus. To już co komu pasuje Ja bym raczej wziął Z3c ze względu na ciut większy ekran. Edytowane 31 Lipca 2015 przez dawid0032 1 Cytuj Link to post Share on other sites
frank 0 Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Ok. Dzięki bardzo za pomoc ! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts