Skocz do zawartości

Który telefon wybrać ?

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Canibal,

Recommended Posts

Witam  przymierzam sie  do zakupu nowego tel  i mam dylemat miedzy 4 modelami.  A więc chodzi o   Htc m8 , Huaweii P8, Note 3  oraz Lg G3 .  Który z nich będzie  najlepszym wyborem  ?

Tel głownie do nawigacji  -  muzyka  -  filmy -  yt - internet - gry - sms.  Pytałem  Tommego ale niestety nie otrzymałem  ukierunkowanej informacji  który z tych modeli byłby najlepszym wyborem.

MOje oczekiwania  to aby tel działał  płynnie  i nie   robil zadnych zacinek  itp .

To zależy jeżeli lubisz duże telefony to Note 3. Huaweii jest tu chyba najgorszym wyborem z wielu przyczyn. HTC one M8 do muzyki to nei ma nic lepszego gry też na nim dobrze chodzą i ma dobry wyświetlacz więc do nawigacji też będzie dobry jeżeli nie zależy ci na dobrym aparacie to on będzie tu najlepszym wyborem ja bym się zastanawiał nad HTC/LG  Samsung jeżeli lubisz duże wyświetlacze.

No to chyba nie oglądałeś żadnych testów. Wyszedł niewiele gorzej od S6 i G4 które mają obecnie najlepsze aparaty. Zdjęcia makro robił nawet lepiej od tych dwóch i najlepiej z testowanych a był testowany jeszcze Note 4 i Z3+

A taki M8 to już sie w ogóle schować może.

Co do nakładki to działa bardzo dobrze i płynnie. Na wzór IOS. Jak jest za dużo bajerów to i tak z nich mało kto korzysta, wiem z doświadczenia. Najważniejsze żeby płynnie działała a z tym czasem niektórzy producenci mieli problem, z tą takich nie ma. Jest to hardzo udany flagowiec z atrakcyjną ceną a nie przesadzoną tak jak M9 czy Z3+

Edytowane przez dawid0032
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...