Canibal 7 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witam przymierzam sie do zakupu nowego tel i mam dylemat miedzy 4 modelami. A więc chodzi o Htc m8 , Huaweii P8, Note 3 oraz Lg G3 . Który z nich będzie najlepszym wyborem ? Tel głownie do nawigacji - muzyka - filmy - yt - internet - gry - sms. Pytałem Tommego ale niestety nie otrzymałem ukierunkowanej informacji który z tych modeli byłby najlepszym wyborem. MOje oczekiwania to aby tel działał płynnie i nie robil zadnych zacinek itp . Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 To zależy jeżeli lubisz duże telefony to Note 3. Huaweii jest tu chyba najgorszym wyborem z wielu przyczyn. HTC one M8 do muzyki to nei ma nic lepszego gry też na nim dobrze chodzą i ma dobry wyświetlacz więc do nawigacji też będzie dobry jeżeli nie zależy ci na dobrym aparacie to on będzie tu najlepszym wyborem ja bym się zastanawiał nad HTC/LG Samsung jeżeli lubisz duże wyświetlacze. Link to post Share on other sites
Canibal 7 Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Chyba zdecyduje sie na Note4 . S6 nie ma slotow na karte i nie ma wymiennej bateri. Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Note to fajny telefon Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Dlaczego według Ciebie Huawei jest tu najgorszym wyborem z wielu przyczyn ? Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Dlaczego według Ciebie Huawei jest tu najgorszym wyborem z wielu przyczyn ? Bo ma przeciętny aparat i bardzo ograniczoną nakładke Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) No to chyba nie oglądałeś żadnych testów. Wyszedł niewiele gorzej od S6 i G4 które mają obecnie najlepsze aparaty. Zdjęcia makro robił nawet lepiej od tych dwóch i najlepiej z testowanych a był testowany jeszcze Note 4 i Z3+ A taki M8 to już sie w ogóle schować może. Co do nakładki to działa bardzo dobrze i płynnie. Na wzór IOS. Jak jest za dużo bajerów to i tak z nich mało kto korzysta, wiem z doświadczenia. Najważniejsze żeby płynnie działała a z tym czasem niektórzy producenci mieli problem, z tą takich nie ma. Jest to hardzo udany flagowiec z atrakcyjną ceną a nie przesadzoną tak jak M9 czy Z3+ Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez dawid0032 Link to post Share on other sites
Canibal 7 Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 temat mozna zamknac . WYbralem NOTE 4 . Poki co jestem zadowolony a dopiero co zainstalowalem kilka apek i nic wiecej. Mysle ze nim poznam go minie kilka miesiecy Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Bardzo dobry wybór mam nadzieje ze masz wersje z Exynosem ? Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Canibal 7 Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Tak mam Exynos-a . Link to post Share on other sites
Recommended Posts