Skocz do zawartości

pomoc przy wyborze telefonu DS

Recommended Posts

Witam, szukam telefonu dual-sim, który będzie posiadał ekran nie większy niż 5,2 cala, min 2gb ramu z systemem android. mój typ to Asus Zenfone 2 (ZE551ML) (oczywiście nie patrząc na ten rozmiar wyświetlacza jest dla mnie idealny). co polecacie? 

Tylko i wylacznie lg g2, za 1100zl znajdziesz legitne sztuki ze sklepu bo te ponizej 1000(allegro) to sztuki z aliexpresss czy innego wisha, nie polecam. Moja rada to szukac ostaynich sztuk w mediamarktach, media expertach, komputronikach , dlaczego w sklepach? Bo na aukcjach allegro wystawiaja fakture vat marża, co powoduje problemy z gwarancja, (ja kupilem w lutym w komputroniku za 1170zl.)

Telefon bajka za te pieniadze nie ma lepszego telefonu, robi dobre zdjecia i filmy, ma swietny ekran, 2 gb ramu co wystarczy na dluuugo, snapa 800 - wiec o gry nie trzeba sie martwic, bateria trzyma dlugo jak na flagowca i mysle ze jest to czolowka, przy spokojnym uzytkowaniu i nie ograniczaniu sie 2/3 dni pociagnie. Przy katowaniu generalnie 1,5 dnia. Ciagle dostaje aktualizacje, ostatnia lolipop, dostanie tez 5.1, mozliwe ze Mke tez.

Nakladka to dla mnie wielki plus bo smiga az milo i ma wiele udogodnien ktore powoduja ze jako pierwszy z moich telefonow nie dostal roota po wyjeciu z pudelka jak np moj poprzedni nexus 4.

Ps. Brak dualsima :/ niestety nie znam wartych polecenia fonow z dualsimem.

Edytowane przez Liquid Snake