zenox91 0 Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 WItam. Chciałbym prosić was o pomoc w wyborze smartfona. Do tej pory miałem już poczciwego Iphone'a 3, który odmówił posłuszeństwa. Chciałbym za ok 800zl kupić nowy telefon. Na czym mi zależy? - Chciałbym surfować po internecie - Oglądać filmy - Ładny wygląd Bardzo spodobał mi się ASUS Zenfone 2 ZE500CL - dokładnie ten model wygląda na bardzo solidny za tę cenę. Problem w tym, że w Polsce ciężko go kupić. Na amerykańskich stronach jest to ok 170 dolarów. Czyli bardzo dobra cena. Kupować? Może macie inne propozycje? Jak to jest z zakupem telefonów z zagranicy? Niby piszę Unlocked czyli chyba nie ma Simlocka. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Na dniach wyszła Motorola Moto G 3 generacji. W sklepie typu x-kom za 899 zł. Czysty android, bardzo dobre obydwa aparaty, przyzwoity wyświetlacz:) z innych to jeszcze Huawei P8 lite Cytuj Link to post Share on other sites
zenox91 0 Napisano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 A co byś powiedział o tym Asusie? Tak na papierze fajniej wygląda od tej motoroli Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Chyba tylko te 2gb ramu Reszta niekoniecznie. Cytuj Link to post Share on other sites
zenox91 0 Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Załóżmy, że wziąłbym tą motorolę. Jeszcze raz zapytam o zakupy za granicą przez internet. Motorolka na x-kom za 899zl. W USA jest za 180$ (670zł). Różnica nie mała.. Jak to jest z kupnem smartfonów zza granicy? Orientuje sie ktos? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Jest tak, że w razie gwarancji będziesz musiał odsyłać do tego państwa, gdzie go zakupiłeś, co w pojedynczym przypadku wyrówna albo przewyższy koszt aparatu z polskiej dystrybucji. Cytuj Link to post Share on other sites
zenox91 0 Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Da radę gdzieś dostać tego Zenfone 2? Jest tylko na bestcena.pl, ale czytałem jakieś opinie z 2014r o tym nieznanym sklepie i nie były zbyt pochlebne. Coś sięzmieniło? Jakieś info? f5 Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 A szukasz tylko w polskich sklepach? Jak nie to wbij na forum telchina, tam w dziale handlowym znajdziesz go w kilku sklepach, do tego i kupon znizkowy pewnie będzie, więc wyjdzie cie sporo taniej niż w polskim sklepie. Cytuj Link to post Share on other sites
zenox91 0 Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 No chciałem kupić spoza Polski, ale czytałem, że lepiej nie. Z Chin crapu nie wyślą? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts