gotowiec27 8 Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałbym się dowiedzieć jaki smartfon mógłbym kupić do kwoty ~1000zł po pozbyciu się mojego dotychczasowego Note 2. Czy jest w ogóle sens i czy taka akcja przyniesie pozytywne rezultaty? Nie bardzo orientuję się ostatnimi czasy w temacie smartfonów. Chciałbym żeby "nowy" smarfon był wydajniejszy od Note`a i żeby to nie był Samsung Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Następca Note to tylko samsung (jeśli chodzi o rysik) jak nie to polecam Ascend Mate 7 miałem przez chwile i super telefon z ekstra baterią lecz bez rysika też nie sprecyzowałeś czy wielkość ma być taka sama bo jak tak to może też uda Ci się wyrwać używkę G3 Cytuj Link to post Share on other sites
gotowiec27 8 Napisano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Rysik jest mi zbędny. Telefon może być mniejszy byle nie ustępował wydajnością i czasem pracy na baterii. Cytuj Link to post Share on other sites
Ejzo12 224 Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) Prosze usunac nie doczytalem do ilu. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Ejzo12 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts