RoketV11 0 Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Witam ostatnio zastanawiam się na kupnem telefonu mianowicie chodzi o LG G2 lub Sony Xperia Z1 sęk w tym, że nie mogę się zdecydować który z tych telefonów jest lepszy.Telefonu będę raczej używał do gier oraz nagrywania filmów.Muszę również nadmienić że telefon będę kupował raczej używany ponieważ mam max. do wydania 800-850zł, więc za takie pieniądze o nowym nie ma mowy a nie chcę kupować tych chiński podrób co oferują na allegro, które niby są "nowe".Tak więc jeszcze raz proszę o pomoc w wyborze. PS.Aha i jeszcze jedno jeżeli znacie lepsze telefony nowe bądź używane w tej cenie to piszcie swoje propozycje. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Jeśli będziesz go używał do gier i nagrywania filmów to Z1 bo ma wejście ja kartę sd a G2 nie ma i do wykorzystania jest tylko 10.5gb Lepszych w tej cenie nie ma raczej 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) TUTAJ Edytowane 28 Lipca 2015 przez ArioX 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts