Cepheus119 553 Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Witam, posiadam na sprzedaż słuchawki z mikrofonem SteelSeries Siberia RAW Prism. Słuchawki są prawie nowe, mają 3 tygodnie, nie posiadają żadnych śladów użytkowania, niestety zgubiłem paragon. Podłączenie za pomocą USB. Sprzedaję, gdyż kupiłem je do Playstation 4 (mają zgodność z PS4) ale jak dla mnie grają za cicho (brak osobnego wzmacniacza w słuchawkach). W połączeniu z komputerem słuchawki grają jak najbardziej normalnie i głośno, ale do komputera posiadam już inne słuchawki wpinane do karty muzycznej. W pełni sprawne oczywiście, oświetlenie słuchawek również. Polecam! CENA: 99 PLN http://allegro.pl/show_item.php?item=5572815291 Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 no powiem szczerze ze jak tobie grają za cicho, to albo masz problem ze słuchem albo ja mam zbyt wrażliwy słuch Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Czytaj uważnie .. przy podłączaniu z PC grają ok, ale na PS4 w takim TLOU nie slyszalem polowy dialogów. Może na PC się komuś nadzadzą. Sprzedane do zamknięcia Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Może dlatego że tym SS daleko do słuchawek Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Może dlatego że tym SS daleko do słuchawek e tam, da sie przeżyć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts