Nareau 1 Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 (edytowane) Witam od dłuższego czasu zaczyna doskwierać mi słąby transfer w niektórych zakątkach mieszkania używając telefonu, więc stwierdziłem że trzeba się za to zabrać. Lecz jedynie mogłem znaleźć najłatwiejszą metodę by to zrobić, czyli jeden router pod internet, drugi rzucić pokój dalej, podłączyć tylko do prądu i np przyciskiem wps je sparować. Ale na moje myślenie zmniejsza już to transfer (czy się mylę?) Gdyż najpierw juz utracony przybywa do drugiego routera, a potem od niego zaś mam stratę. Natomiast myślałem by podłączyć je normalnie kablami od modemu, tylko nie wiem jak je połączyć by nadawały wspólny sygnał. Chyba że najpierw kabel z modemu do routera1 i z niego do routera2? Tylko też jak potem je trzeba poustawiać? Modem jest vectrowski(nie mogę przy nim nic zrobić, robią wszystko zdalnie), natomiast te dwa routery które posiadam to TP-Link TL-WR841N Edytowane 26 Lipca 2015 przez Nareau Link to post Share on other sites
Recommended Posts