game4you 47 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Czy po podkręceniu procesora traci się gwarancje? Chodzi mi głównie o procesory Intela Szukałem odpowiedzi w necie ale jedni mówią że tak inni że nie, a ja już sam nie wiem Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Czy po podkręceniu procesora traci się gwarancje? Chodzi mi głównie o procesory Intela Szukałem odpowiedzi w necie ale jedni mówią że tak inni że nie, a ja już sam nie wiem teorytycznie nie i w 90% przypadkow gwarancja przebiegnie zgodnie byly przypadki ze koles oddalawa ostro przyjaranego i dzieki temu....sklep odmowil smialo krec procka jezeli masz cooler i gdyby co to uznaja ci gwarancje Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 dokładnie, jeśli nie usmażysz procka (czyli jeśli się nie przegrzeje) to nie udowodnią ci, że podkręcałeś. Cytuj Link to post Share on other sites
pepe-pa 0 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Gwarancji nie tracisz, ale gwarancja nie obejmuje spalenia w wyniku podkręcania Cytuj Link to post Share on other sites
darkmonk 3 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ciężko usmażyć procka w dzisiejszych czasach Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Jeżeli masz znajomego gdzie kupujesz sobie części, to przyjmą ci bez zarzutu Raz spalonego proca na gwarancji przyjęli i o dziwo, gdy kompa odebrałem to działał z danymi oc jakie ustawione były Cytuj Link to post Share on other sites
hombre18 0 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Spokojnie możesz go kręcić, nie stracisz gwarancji. Widziałem procki które przychodziły mi na serwis i trzymały się na jednej nóżce bo ktoś nie umie zamotować proca. I spoko przyjęli bez problemu. Miałem jednego kolesia który czyścił procka i zapomniał nałożyć pasty koleś proca usmażył po 2 miesiącach w końcu i też mu wymienili. Cytuj Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Procesory rzadko się psują, więc nie robią problemów z gwarancją. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts