plmnb 4 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Witam, Potrzebuję Waszej pomocy. Z racji iż wypadłem nieco z rynku smartfonów(Zatrzymałem sie na Galaxy S3 http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/szczerbaty.gif) potrzebuję byście pomogli mi z wyborem takowego.Będę przenosił numer z Orange do Play ,abonament do kwoty 90zł.Popatrzyłem na:LG 4CLG 3G sKAZAM Tornado 348Huawei P8 lite. HTC Desire 820Macie jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 A w jakich cenach ? Bo to dosyć istotne I co Ci dają w tym abonamencie ? Cytuj Link to post Share on other sites
booncol 664 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Od siebie polece Xperie M4 Aqua lub Galaxy A5. Kazan Tornado jest bardzo ciekawa propozycja ale ma jedna calkowicie dyskwalifikujaca go wade - brak LTE. LG 4GC jest strasznie ale to strasznie plastikowo-zabawkowy. Mnie osobiscie odrzuca. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 M4 aqua też jest cały plastikowy a w dodatku plecki bardzo irytująco skrzypią Cytuj Link to post Share on other sites
plmnb 4 Napisano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 (edytowane) Kazam ma 1GB RAM , jak wygląda to pod względem "przyszłości"?. " dawid0032" - Z założenia wyszedłem ,że nie będę dopłacał dodatkowych pieniędzy (innych niż abonament) za telefon. Z tego co przeczytałem: Do wszystkich free @ dzwonienie i sms. 60minut roaming free @ w ciągu 60 dni. Internet nielimitowany (10GB) , po tym zakresie - Nielimitowany 1Mb/s ,a to za cenę 99zł miesięcznie/24 miesiące. Pewnie są lepsze oferty u innych operatorów ale problem w tym ,że play jako jedyne ma zasięg na całej linii metra :B M4 Aqua. Słaby ekran ,problemy z przegrzewaniem, połączenie plastiku i szkła = podatny na rysy. Edytowane 26 Lipca 2015 przez plmnb Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts