bati999 13 Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Witam.Posiadam telefon Huawei Ascend G620S już jakoś od lutego albo marca. Dzisiejszej nocy przestał się ładować, podpiąłem go późno, a po obudzeniu zobaczyłem tylko 45% naładowanego telefonu. Gdy zostawi się kabel w wejściu, gdy kabel również podpięty jest do prądu, to telefon nagrzewa się, przejściówka również, ale nic się nie ładuje. Przeczyściłem gniazdo sprężonym powietrzem, próbowałem innych ładowarek i gniazdek, jak i portów usb z komputera. Bez skutku.Co się mogło stać? Da się to naprawić w domu? Jeśli nie, gdzie mogę zanieść telefon i ile czasu i pieniędzy zajmie naprawa?Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
luk4so 47 Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 (edytowane) Telefon do serwisu GSM.To teraz podaj miejscowość z której pochodzisz. Może ktoś z userów doradzi Tobie punkt fachowy i tani. Edytowane 24 Lipca 2015 przez luk4so Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts