vkimi 1 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Witam ! Otóż rozglądam sie za jakimś telefonem jednak sam nie znam sie zbyt dobrze wiec prosiłbym o pomoc Budżet do 800 zł ,telefon może być używany,jestem otwarty na różne firmyandroid,wyświetlacz do 5 cali,dobry aparat, w miare wytrzymała bateria, LTE i dobry głośnik byłyby mile widziane ( wiadomo jak coś można głośnik jakis dokupić ) i slot na kartę pamięci by sie przydał ( ew duża pojemność samego urządzenia )telefonu pewnie bym szukał na allegro Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam ! Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Jeśli slot na sd to używana xperia z1, a jeśli wystarczy ci 16gb to używany LG G2 z dużo lepszym ekranem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
vkimi 1 Napisano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 on chyba posiada przyciski z tyłu prawda ? nie jestem zbyt przekonany do takiego rozwiązania Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 nie jestem zbyt przekonany do takiego rozwiązania Po tygodniu się przyzwyczaisz i będziesz zadowolony,uwierz mi na słowo. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
vkimi 1 Napisano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 a nie przeszkadza to w użytkowaniu codziennym ? np telefon leżąc na stoliku lub będąc w kieszeni bez mojej ingerencji nie pdogłośni/ściszy lub ogólnie mówąc nie użyje przycisków ? Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 a nie przeszkadza to w użytkowaniu codziennym ? np telefon leżąc na stoliku lub będąc w kieszeni bez mojej ingerencji nie pdogłośni/ściszy lub ogólnie mówąc nie użyje przycisków ? Nic z tych rzeczy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
vkimi 1 Napisano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 hmmm ok jutro poszukam po sklepach moze uda sie nim pobawić chwilę o zobaczyć a coś innego jeszcze polecisz ? bo xperia z1 poczytałem, że słabo z wyświetlaczem i baterią osobiście przyglądałem sie asus zenfone 5 lte jednak te ramki chyba są jego dużym minusem.. nwm jak on sie spisuje bo tym co ma w środku ale do rozmiaru bym sie z czasem pewnie przyzwyczaił Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 asus zenfone 5 lte To jest klasa niżej od tych co podałem. Cytuj Link to post Share on other sites
vkimi 1 Napisano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 (edytowane) a odnosnie lg g2 -- > jak z systemem ? czy 5(po aktualizacji) bardzo zamula telefon ? czy moze nie opłaca się aktualizować ?oraz temperaturą, bo z tego co sie dowiedziałem troche się grzeje.. jakie mogą być skutki i czy bardzo sie tych temperatur obawiac Edytowane 23 Lipca 2015 przez vkimi Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 czy 5(po aktualizacji) bardzo zamula telefon ? czy moze nie opłaca się aktualizować ? W ogóle nie zamula oraz temperaturą, bo z tego co sie dowiedziałem troche się grzeje.. jakie mogą być skutki i czy bardzo sie tych temperatur obawiac Nie musisz się obawiac, bedzie tylko lekko cieply przy graniu. W codziennym użytkowaniu, nie. Cytuj Link to post Share on other sites
vkimi 1 Napisano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 (edytowane) ok to sprawdzic go w realu i pewnie zamowie odnosnie zamówienia.. na co uważać ? chodzi mi o to czy są może dostępne jego różne wersje, które na pierwszy rzut oka, dla kogoś kto nie bardzo sie zna, nie będą one widoczne a będą miały one znaczenie ? Edytowane 23 Lipca 2015 przez vkimi Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 odnosnie zamówienia.. na co uważać ? chodzi mi o to czy są może dostępne jego różne wersje, które na pierwszy rzut oka, dla kogoś kto nie bardzo sie zna, nie będą one widoczne a będą miały one znaczenie ? W polsce gwarancje ma tylko wersja 16gb, po 2 bierz wersje tylko i wyłącznie d802,po 3 unikaj nówek z allegro poniżej 1200zl,jak za 800 to tylko używka,na allegro jest pełno nówek za 600/800 zł ale to są zazwyczaj podróbki lub odnawiane telefony,po 4 wystrzegaj się faktury vat marża 0% bierz tylko fvat 23% lub paragon ze sklepu typu media markt. To chyba tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Jakby coś to wklej tu link jak będą wątpliwości Cytuj Link to post Share on other sites
vkimi 1 Napisano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 okki dzięki wielkie za pomoc jutro poszukam go w sklepach żeby sie pobawić a link podeślę jak zanjdę coś ciekawego Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts