dworas7 0 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Witam serdecznie! Szukam nowego smartfona w przedziale cenowym między 300-500zł, chciałbym aby telefon się nie zawieszał podczas korzystania z aplikacji/internetu/facebookow i innych tego typu pierdół. Nie zależy mi na wielkim ekranie, preferuje mniejsze telefony ale jakiś większy też nie będzie problemem o ile będę w stanie z niego korzystać komfortowo jedną ręką. Od kilku lat posiadam Samsunga Galaxy Gio, na początku był OK, ale po 1-2 latach użytkowania zaczął się zacinać, teraz jakoś działa, ale o płynnym przeglądaniu internetu czy włączaniu aplikacji mogę zapomnieć... W gry na telefonie nie gram, chyba że naprawde nie mam co robić, wtedy odpale jakiś 1 tytuł i to by było na tyle. Wiem, że mój budżet jest dość niski, nie znam się kompletnie na telefonach, może coś ciekawego uda się znaleźć w tej cenie. Przed założeniem tematu pogrzebałem trochę w necie, znalazłem kilka telefonów które były polecane w tym przedziale cenowym: Sony Xperia E4g (450-500zł od osób prywatnych przedłużających umowę) Motorola Moto E LTE (480 w sklepach typu x-kom) Dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Lumia 735 jeśli dobrze poszukasz lub Lumia 640. Jeżeli chcesz po linii najmniejszego oporu to jeszcze 535. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts