Skocz do zawartości

Wentylator w Corsair RM750

Recommended Posts

LinX z obsługą AVX+ Furmark. Dodatkowo jeden rdzeń przeznacz tylko na furmarka bo go LinX przydławi i grafa nie rozwinie skrzydeł.

Nie odpowiadam za spalenie kompa!!! 

Serio. Nie odpowiadam!

Hmm,

Twój system nie łyka tyle W  więc dlatego się nie kreci i możesz w ogolę nie zobaczyć :)
Uruchom P95 i FurMark w tym samym czasie i i FAN powinien coś tam drgnąć.

Jeśli system jest stabilny i nie wykazuje żadnych błędów to ja bym się o to nie martwił.

U mnie w Seasonicu jest tak samo, i wszystko chodzi tak jak trzeba.

Spokojna glowa,musi byc dosc wysoka temperatura zeby wentylator sie zalaczyl.Inni tez chceli sprawdzic i obciazali zasilacz roznymi programami ale i tak wentylator sie nie ruszyl.

Nie uszkodzi ci komputera,sa zabezpieczenia od tego.

Jak mowilem wczesniej,jak wszytko chodzi stabilnie bez zadnych bledow to mozesz spac spokojnie.

Rozumiem cie ze sie martwisz,ale nie ma czym.

Raczej nie, bo to solidna zasiłka

Mozna tak powiedziec

Ale wiem ze byly problemy z wersjami 750 i 850 chodzilo o wysokie temperatury i zasilacz nie pracowal tak jak trzeba.

Jezeli twoj zasilacz wylaczyl sie pare razy podczas korzystania z komputera wtedy najlepiej skontaktowac sie z Corsair-zem i wyjasnic to i owo,jesli wszystko chodzi jak trzeba to z twoim zasilaczem jest wszystko ok.

40% z 750 to 300W a mi nabija 350 na watomierzu a wentylator ani drgnie... Ktoś obeznany wie o co kaman?

Diabeł tkwi w szczegółach, mówiąc w prosty sposób, moc zasilacza podawana przez producentów określa, ile zasilacz jest w stanie dostarczyć prądu do komputera, to zaś ile pobiera prądu z gniazdka to zupełnie inna bajka.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...