Orzecheł 1 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Cześć, chciałem się Was spytać o stację dokującą (chyba tak to się nazywa? ) w Cloudach. Mianowicie na samym środku mam taki prostokąt który jest jakimś guzikiem i zastanawiam się do czego służy. Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 W lewej "słuchawce"? Wejście na mikrofon. Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 zobacz w instrukcji co to jest Cytuj Link to post Share on other sites
Orzecheł 1 Napisano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Nie, nie chodzi mi o słuchawkę tylko o stację do której podłącza się słuchawki a która następnie wchodzi do komputera jest tam też regulacja głośności i wyłączanie mikrofonu. Nie widziałem nic o tym akurat w instrukcji, dlatego pytam użytkowników Cloudów. Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 A to mów że na pilocie. Ten guzik chyba wyłącza mikrofon albo go też włącza, coś w stylu że jak przytrzymujesz ten przycisk to działa mic, chyba tak jest. Nie pamiętam bo nie korzystam z pilota. Cytuj Link to post Share on other sites
Orzecheł 1 Napisano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 A możliwe że to o to chodzi Zauważyłem właśnie na wskaźnikach że to coś z mikrofonem ale nie wiedziałem jak to dokładnie działa. Dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts