fotkao2 0 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Witam, poszukuje telfonu do 800złWolałbym żeby było to Samsung (obecnie jestem w posiadaniu s3, wcześniej miałem s3 mini).Telefon nie musi być nowy, nie interesuje mnie gwarancja (w życiu jeszcze nie oddawałem telefonu na gwarancje, po prostu mi się nie psują :v).Chodzi mi o dobry wyświetlacz, aparat, szybkość i mało zwiech.Będzie on głownie wykorzystywany do oglądania filmów na YT, pisaniu na messengerze i przeglądaniu fejsa.Priorytetem tez jest muzyka, słucham ją na okrągło (głównie słuchawki) więc co za tym idzie równiez bateteria.Co polecacie ;]? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli koniecznie Samsung to Galaxy S4. Może uda Ci sie znaleźć wersję I9506 używaną w bdb stanie choć nie jest ich zbyt dużo Zobacz jeszcze LG G2. Wydajniejszybid Samsunga. Tylko nie manwejścia na kartę sd No a jak nie to najpopularniejsza wersja LTE I9505 Z innych w tej cenie to LG G4c, Huawei P8 lite, Motorola Moto G 2 generacji, LG G3s Edytowane 21 Lipca 2015 przez dawid0032 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts