GregSTG 0 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Witam Chciałbym się dowiedzieć czy jest na rynku jakaś obudowa (najlepiej z oknem), w której podzespoły montuje się po drugiej stronie niż zazwyczaj (backplate jest po lewej stronie patrząc od frontu)? Chciałbym kupić sobie duże rogowe biórko, takie w kształcie litery L bądź nawet z równymi blatami z obu stron, przy którym chciałbym postawić dwie budy na "zewnątrz" owego biurka (będą półki na PCta, ale nie zabudowane z obu stron)... Szukałem już w necie, ale albo nie ma, albo źle szukam (wpisuję złe hasła do wyszukiwarki) Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Etemity 1918 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 inverted atx tego szukasz. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 A jakbyś już znalazł to podeślij chociaż nazwy. Narazie złapałem tylko: SilverStone Raven RV04 BitFenix Outlaw Mid Tower Case Też się nad tym zastanawiałem, więc przyłączam się do poszukiwań. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts