PeEsX 0 Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Witam, chodzi o to, że chciałem sobie zaktualizować system, do tego potrzebne było połączenie z komputerem, ściągnąłem Sony PC Commander ,żeby to zrobić , bo tak było w instrukcji, wszystko fajnie zaczynam aktualizować, nagle w połowie aktualizacji wyskoczył błąd ,nie mogłem już dalej aktualizować, odłączyłem telefon i nie chciał sie włączyć, naprawiłem to tym programem ale kosztowało mnie utratą wszystkich kontaktów , zdjęć aplikacji itd. Ale wszystko sobie ściągnąłem od nowa , zacząłem sobie wszystko ustawiać, logować sie itd. Nagle wyłączył sie telefon i nie reaguje na nic, proszę o szybką pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Wgraj jeszcze raz, potem zrób factory reset. Cytuj Link to post Share on other sites
PeEsX 0 Napisano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 (edytowane) Jak zrobić "factory reset" ? Nie da sie nic zrobić, teraz nawet komputer nie chce wykyć telefonu Edytowane 20 Lipca 2015 przez PeEsX Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Jak PC Companion nie daje rady, to zostaje: http://forum.android.com.pl/topic/181281-sony-xperia-m2-wgrywanie-nowego-oprogramowania-zbior-romow-brandowanych-i-niebrandowanych/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts