gaming16 1 Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Witam, mój Galaxy S4, ostatnio miał "mały" wypadek i wyświetlacz przestał działać. Chciałbym skopiować z niego moje dane typu zdjęcia filmiki itp natomiast bez odblokowania ekranu nie mam do nich dostępu. Smartphone jest wykrywany przez kompa natomiast tak jakby nic w nim nie ma. I tu pojawia się problem jak można objeść blokadę ekranu żeby dostać się do moich danych. Nie chce oddawać go do naprawy bo za miesiąc kończy mi się umowa więc wole dołożyć kilka stów z tej naprawy i wziąć lepszy smartphone. Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Podłącz do niego myszkę, odblokuj i podłącz go pod PC. Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 podłącz go pod PC. Najlepiej przez AirDroid, co będzie bardzo wygodne Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts