public enemy 0 Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Witam forumowiczów. Żeby złapać Wifi na moim komputerze muszę korzystać karty sieciowej, w moim wypadku jest to karta na USB (coś takiego jak antenta od myszki bezprzewodowej). Niestety zasięg jest słaby a prędkość niezadawaljąca. Otóż pytanie brzmi czy mogę zastować kartę sieciową montowaną do płyty głównej, aby odebrać wifi? Jeśli tak, to jaki model musiałbym zakupić? Posiadam płytę główną msi ms-7597. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie genisuken 540 Napisano 18 Lipca 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Jedna z tańszych kart sieciowych, zbiera dobre opinie w internecie. http://m.morele.net/product/details/448563/0 Karta jest na złączu PCI. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
public enemy 0 Napisano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Dzięki! Widzę, że pochodzisz z Gdyni. Ja mieszkam nieopodal, orientujesz się w jakim sklepie w okolicy mógłbym zakupić taką kartę? Cytuj Link to post Share on other sites
genisuken 540 Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Sklep Gral ma ją, w swojej ofercie, z większych sklepów to m.in. MediaMarkt. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
public enemy 0 Napisano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Świetnie, jeszcze raz dziękuje. Cytuj Link to post Share on other sites
mbe13 444 Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Świetnie, jeszcze raz dziękuje. Jak ja lubie ludzi którzy sami sobie dają "Najlepszą odpowiedź".. Cytuj Link to post Share on other sites
public enemy 0 Napisano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Nie ogaranim forum na tyle, chciałem zamknąć wątek, Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts