Jacob-Lost- 0 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam. Mam zamiar dziś zakupić grę którąś z wyżej wymienionych i nie wiem która będzie lepsza do gry przez internet? Moglibyście mi podpowiedzieć? Jeszcze jedno pytanie czy w COD MW1 są levele tak jak w WaW? Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Quatrox 0 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Call of Duty 4, wokół niej jest gigantyczna scena e-sportu. Są levele tak jak w WaW. Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 1. Dużo lepsza CoD MW1. WaW do pięt jej nie dorasta. 2. Tak Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Mam zamiar dziś zakupić grę którąś z wyżej wymienionych i nie wiem która będzie lepsza do gry przez internet? Zależy od Twoich oczekiwań. Osobiście bardziej preferuję WaW'a, ze względu na klimat i trudność (bronie w końcu mają jakiś recoil). Natomiast CoD 4 jest bardziej rozwinięty pod względem e-sportu. Jeszcze jedno pytanie czy w COD MW1 są levele tak jak w WaW? Są. W WaW masz dodatkowo tryb prestiżu, dzięki czemu możesz dłużej pobawić się w "expienie". Link to post Share on other sites
Fenris 1 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Moim zdaniem MW1 jest lepsze, świetny MP, chociaż ostatnio sporo cheate'rów się zrobiło Ale jeżeli chodzi o SP, to ciężko mi ocenić, i tu i tu mi się podobał Link to post Share on other sites
Catastrophicman 0 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Modern warfare bez 2 zdań . Ma super innowacyjny multiplayer dużo poziomów etc .. World at war wydaje się w porównaniu cieniutkie , tym bardziej w multi . MODERN WARFARE POLECAM !!! Jak by coś tutaj 2 linki do 2ch gameplayow pokazujących ich działanie online Ocen sam CoD WaW Gdzie wiecej akcji CoD MW Link to post Share on other sites
Czapson 0 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 World at war wydaje się w porównaniu cieniutkie , tym bardziej w multi Jakis konkretny argument? Link to post Share on other sites
Catastrophicman 0 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 World at war wydaje się w porównaniu cieniutkie , tym bardziej w multi Jakis konkretny argument? Tak mam kilka . 1. Duzo wolniejsza akcja . 2. Gorsza grafika . 3 . W MW gra więcej ludzi . Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 2. Gorsza grafikaReszta OK, ale tu się nie zgodzę. W WaWie dali HDR, bloom, tekstury, wybuchy są lepsze i ogólnie ciężko porównywać te gry przez zupełnie inną paletę kolorów. W WaW grafika jest mniej kolorowa, taka brudna wojna. Bez tego 4 wygrywa, ale technicznie 5 jest lepsza. A widać to dopiero po dokładniejszym przypatrzeniu się. Chociaż who cares? I tak się robi cfg pod FPSy, a nie na grafikę Bierz MW Link to post Share on other sites
Czapson 0 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Tak mam kilka . 1. Duzo wolniejsza akcja . 2. Gorsza grafika . 3 . W MW gra więcej ludzi . 1. Mi się fajnie grało i w tego coda i w tego 2. No tak jak kolega wyżej, WaW jest poprostu inny, ma ten swój klimat i jest bardziej dopracowany technicznie jakby sie dokladniej przyjzec. 3. Tu prawda, ale ja na multi nie narzekałem. Co prawda w MW było może bardziej dopracowane i bardziej udane, ale można powiedzieć że WaW to taki jakby mod do MW --> podobne perki, grafa, HUD. Wiec wg mnie wybierasz głównie między czasami w których gra sie rozgrywa Ja uważam że warto zagrać w obie gry. CoDy: mw, waw i mw2 to najlepsze fpsy (nie żałuje tych wszystkich godzin) Link to post Share on other sites
Catastrophicman 0 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Wiec wg mnie wybierasz głównie między czasami w których gra sie rozgrywa Raczej nie... podoba mi dużo bardziej II wojna światowa niż zmyślony konflikt z przyszłości ale co tam nie o to chodzi wydaje mi się ze pan szuka lepszej gry do multi i MW nią jest nie prawda Link to post Share on other sites
Czapson 0 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Wiesz, kazdy wyraził tutaj swoją opinię. A wogole to temat do zamkniecia bo autor chcial kupowac gre 5 listopada a jest nie powiem ktory :ciekawy: Link to post Share on other sites
Catastrophicman 0 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 RACJA Link to post Share on other sites
Recommended Posts