Skocz do zawartości

COD MW1 CZY WaW?

Recommended Posts

Mam zamiar dziś zakupić grę którąś z wyżej wymienionych i nie wiem która będzie lepsza do gry przez internet?

Zależy od Twoich oczekiwań. Osobiście bardziej preferuję WaW'a, ze względu na klimat i trudność (bronie w końcu mają jakiś recoil). Natomiast CoD 4 jest bardziej rozwinięty pod względem e-sportu.

Jeszcze jedno pytanie czy w COD MW1 są levele tak jak w WaW?

Są. W WaW masz dodatkowo tryb prestiżu, dzięki czemu możesz dłużej pobawić się w "expienie".

2. Gorsza grafika

Reszta OK, ale tu się nie zgodzę. W WaWie dali HDR, bloom, tekstury, wybuchy są lepsze i ogólnie ciężko porównywać te gry przez zupełnie inną paletę kolorów. W WaW grafika jest mniej kolorowa, taka brudna wojna. Bez tego 4 wygrywa, ale technicznie 5 jest lepsza. A widać to dopiero po dokładniejszym przypatrzeniu się.

Chociaż who cares? I tak się robi cfg pod FPSy, a nie na grafikę :P

Bierz MW

Tak mam kilka . 1. Duzo wolniejsza akcja . 2. Gorsza grafika . 3 . W MW gra więcej ludzi .

1. Mi się fajnie grało i w tego coda i w tego :]

2. No tak jak kolega wyżej, WaW jest poprostu inny, ma ten swój klimat i jest bardziej dopracowany technicznie jakby sie dokladniej przyjzec.

3. Tu prawda, ale ja na multi nie narzekałem. Co prawda w MW było może bardziej dopracowane i bardziej udane, ale można powiedzieć że WaW to taki jakby mod do MW --> podobne perki, grafa, HUD. Wiec wg mnie wybierasz głównie między czasami w których gra sie rozgrywa :hahaha:

Ja uważam że warto zagrać w obie gry. CoDy: mw, waw i mw2 to najlepsze fpsy (nie żałuje tych wszystkich godzin) :P

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...