kobaba 0 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Witam zakupiłem sobie pierwsze słuchawki bez mikrofonu Ultrasone Hfi 450 Jako że takiego nie posiadam postanowiłem sobie go zakupić Nie chce kupować drogiego mikrofonu ale nie chce też aby mieć jakiś tani szumiący shit Moje typy padły na te 2 mikrofony, który z nich wybrać? Źródło: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio. Cytuj Link to post Share on other sites
kalgon 20 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Oba posiadam, wg. mnie oraz osób z którymi rozmawiałem Trust Starzz wypada lepiej w jakości dźwięku. (sprawdzałem na Xonar DX i 2 integrach). Warto dopłacić do niego ~20zł, mikrofon na stojaku jest wygodniejszym roziwązaniem, jakość wykonania jest większa i 3 lata gwarancji. Cytuj Link to post Share on other sites
kobaba 0 Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 A blisko tego trusta trzeba trzymać? Cytuj Link to post Share on other sites
Pietrak 11 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Do 15-20 cm jeszcze zbiera. Najlepiej trzymać tak 8 cm max. 12 od twarzy. Miałem oba mikrofony. Trust: lepszy dźwięk, lepszy kabel i wtyczka, ale zajmuje dużo miejsca. Teraz jak klawiaturę położyłem na blat biurka nie mam na niego miejsca. Zalman: trochę gorsza jakość dźwięku, bardzo cienki kabel(mój kot miał go na gryza ), ale nie zajmuje wcale miejsca. Teraz zakupiłem coś takiego: http://allegro.pl/mikrofon-na-biurko-z-wylacznikiem-skype-chat-audio-i5550216325.html. Jakość porównywalna z zalmanem, ale przede wszystkim gruby kabel i mało miejsca zajmuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Trust starzz mialem w odległości 1 metra i jak dobrze ustawiłem to bylo mnie dobrze słychać wg kolegów. Zdecydowanie polecam ten mikrofon Cytuj Link to post Share on other sites
kalgon 20 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Mam ustawiony tak ok. 50cm, ale do 1m też daje radę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts