Qenyyy 0 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Pomoglibyście mi dokonać wyboru, gdyż oby dwa telefony mi się podobają i mają podobną specyfikacje. Który byście wybrali i dlaczego?? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Oczywiście że S5. To były flagowiec Ma wydajniejszy procesor, szybszy ram, ekran lepszy i to dużo bo rozdzielczość full hd i amoled jeśli lubisz, lepszy aparat, nagrywanie w 4k, więcej pamięci wbudowanej a większość M4 ma tylko 8gb, posiada czytnik linii papilarnych i monitor pracy serca, usb 3.0 dzięki czemu będzie szybszy przesył przez kabel jeśli masz taki port w komputerze i taki kabel no i jest rozbieralny. Bez problemu można wyjąć baterię. Dodatkowo klapka jest nierysująca a ten plastik w Sony się rysuje i dosyć mocno trzeszczy przez to że jest luz pomiędzy baterią czego być nie powinno. Dla mnie M4 nie ma żadnego argumentu żeby konkurować z S5 w jakiejkolwiek kategorii. Nie ma się nad czym zastanawiać jeżeli cena nie gra roli Edytowane 16 Lipca 2015 przez dawid0032 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Qenyyy 0 Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Dzięki za radę, zdecydowałem się na S5 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Dobry wybór Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts