brudnonabani 20 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Hej , czy znacie wydajniejsze bądź na równi , acz mniejsze gabarytowo chłodzenie powietrzne od SCYTHE MINE 2 ? Cytuj Link to post Share on other sites
lukbart 8 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Raczej nie, ewentualnie NH-U12P 1 Cytuj Link to post Share on other sites
choleryk65 406 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Zależy w którym kierunku mniejsze? Na wysokość, szerokość, długość ? Węższy i wydajniejszy jest np. Prolimatech Megahalems Cytuj Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 gabarytowo ? napisałem wyraznie gabarytowo mniejszy tzn : wys szer gł , jeszcze mam tłumaczyć ? Cytuj Link to post Share on other sites
choleryk65 406 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) gabarytowo ? napisałem wyraznie gabarytowo mniejszy tzn : wys szer gł , jeszcze mam tłumaczyć ? A no tak gabarytowo, ale i tak dalej nie wiadomo do czego się to chłodzenia ma zmieścić, o ile ma być gabarytowo mniejsze i wtedy szukać ? Masz jakieś konkretne wymagania co do gabarytów? Edytowane 17 Lipca 2015 przez choleryk65 Cytuj Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) , mniejszy , wysokośc moze byc taka sama lub niższa byle by nie zasłaniał całej plyty ( w przenosni ) w sensie ten dwu wiezowy potworek mógłby być jedno wiezowy , nie podkrecam proca wiec kolejnego potwora nie potrzeba mi a bude mam w sygnaturze wiec wejdzie nawet wieksze chłodzenie od obecnego,,,, Edytowane 17 Lipca 2015 przez brudnonabani Cytuj Link to post Share on other sites
choleryk65 406 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 , mniejszy , wysokośc moze byc taka sama lub niższa byle by nie zasłaniał całej plyty ( w przenosni ) w sensie ten dwu wiezowy potworek mógłby być jedno wiezowy , nie podkrecam proca wiec kolejnego potwora nie potrzeba mi a bude mam w sygnaturze wiec wejdzie nawet wieksze chłodzenie od obecnego,,,, A o to chodzi to trza było od razu pisać A widzisz ja wywaliłem Noctue NH-D14 bo też mnie to wkurzało, że zasłania całą płytę i zamieniłem z powrotem na Megahalemsa bo mniejszy a wydajność porównywalna Jak chcesz to równie wydajny a jeszcze mniejszy gabarytowo Prolimatech Armagedon. Wysokość jak Mine 2 i Megahalems a dużo węższy bo ma około 50mm szerokości. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts