cooger 2076 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Czyli kupując wysokiej klasy kartę, w której jest możliwość podłączenia głośników 5.1 nie mogę ich wykorzystać, bo muzykę słucha się tylko stereo? Muzykę w dobrej jakości mogę słuchać tylko na słuchawkach? Dlaczego tylko na słuchawkach? Nie rozumiem. Jak chcesz to sobie zrób upmix - możesz to zrobić choćby w foobarze: Jak zrobić upmix z youtube to niestety Ci nie powiem, z założenia nie interesuje mnie coś takiego. Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 aby wymusic na zintegrowanym realteku dzwiek 5.1 z youtuba na starszych sterownikach wystarczylo ustawic dzwiek glowny na stereo a wyjsciowy na 6 kanalowy z zaznaczeniem trybu "room" w presetach czy gdzies tam... wiec jest szansa ze w ustawieniach aim'a tez jest gdzies taka opcja lub ktorys preset to wymusza.. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts