Kajakos 1 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witam. Mam na wydanie około 800zl.Na allegro jest parę ofert z tym telefonem od dystrybutora z polski. Są one objęte gwarancją serwisowa na 12m,z pełnym odliczeniem VAT.Telefon jest do kupienia w granicach 800zl. Po odliczeniu vatu wychodzi fajna suma. Miał już ktoś do czynienia z tym telefonem i Czy pchać się w tego chińczyka ? Napiszcie proszę co o tym myślicie. Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 A nie lepiej kupic lg g2 z pewne źródła w tych pieniądzach w perfekcyjnym stanie? Cytuj Link to post Share on other sites
Kajakos 1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Jednego znalazłem ale ktoś go już kupił.Musze poszukać gdzieś na miejscu, w okolicach Wrocławia Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 K3 note ma bardzo słaby ekran,może Meizu M1 note ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kajakos 1 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Nie jest dużo droższy od lenovo.a dostępny w agd rtv za 899zl.Wyświetlacz ma lepszy niż K3? Bo wracam z pracy i nie czytałem nic na temat tego meizu Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Meizu M1 Note to fajny telefon, ale ma nakładkę flyme, nie wszystkim ona podchodzi. Weź sobie poczytaj na na forum telchina o obydwu telefonach, jest mnóstwo opini. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts