6marcin6 0 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Witam mam mozliwosc kupienia dwoch aparatow w pododnej cenie, ktory bedzie lepszych w trybie automatycznym do zwyklych zdjec na wakacjach panasonic LUMIX DMC-GF5 z kitowym obiektywem czy olympus xz-10. Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
lagosp 0 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Pod względem parametrów to zdecydowanie GF5. Aczkolwiek jest większy/cięższy nie wiem czy to na wakacjach nie bedzie problemem. Cytuj Link to post Share on other sites
brzozamagda 0 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 zdecydowanie parametrowo lepszy jest GF5, ja bym brała panasonica, mimo tego, że jest odrobinę cięższy i większy, zależy na czym Ci bardziej zależy Cytuj Link to post Share on other sites
6marcin6 0 Napisano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 w podobnej cenie jest rowniez samsung nx1100 innym typ matrycy niz w gf5, ktory bedzie lepszy? Cytuj Link to post Share on other sites
lagosp 0 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 To zależy czego potrzebujesz. panas ma wizjer i dotykowy ekran samung zaś wifi. Jak bym brała panasonica Cytuj Link to post Share on other sites
brzozamagda 0 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 ja bym brała gf5 głównie dlatego, że panasonic jest dla mnie sprawdzony pod względem aparatów i jakoś bardziej im ufam w tej kwestii Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts