turbulence 0 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 WitamTydzień temu zmieniłem dostawcę internetu.Kilka dni temu robiłem format komputera i to właśnie od tego czasu męczy mnie ta przypadłość; cofa mnie w cs, co jakies 5 sec o dwa kroki. Zauważyłem że z czasem się pogarsza.Dziękuje za szybkie odpowiedzi Link to post Share on other sites
marawlod 36 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Cofa Cię bo masz duży ping przez źle działający internet, tyle w temacie. Żeby grać w gry online trzeba mieć jak najniższy ping, w Twoim wypadku ping jest wysoki, więc Ciebie cofa. Link to post Share on other sites
turbulence 0 Napisano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 czy ping w granicach 30-40 ms jest duży? hmm... Link to post Share on other sites
DarkX 10 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 (edytowane) Ping, loss packety itp. to napewno nie od komputera tylko internet. Możesz jeszcze przeinstalować sterowniki do karty graficznej i sieciowej wrzuć screena z net_grapha Edytowane 13 Lipca 2015 przez DarkX Link to post Share on other sites
Recommended Posts