Marcin1PL 0 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Hejka! Ten temat nie jest reklamą gry APB, nie zrozumcie mnie źle. Gierka jest z gatunku competitive tpp mmo osadzony w wirtualnym miescie gdzie gracze wcielaja sie w strone policji i kryminalistow i walcza ze soba o dominacje w miescie. Gra dziala od 2009 roku, chodz od 2011 na licencji gamersfirst. Powodem dlaczego piszę o tej grze tutaj, jest nowa promocja refer a friend Polega ona na zaproszeniu przyjaciół/ludzi którym gra jest obca. W nagrodę osoba zapraszająca otrzymuje puknty za ilość misji, wykonanie w pełni tutoriala. Te punkty można zamienić na dożywotnie itemy bez płacenia kasą, a można je też nabyć kupując za real hajs. Powiem szczerze, że jest tam parę rzeczy, które się bardzo mi przydadzą. Sami też możecie w podobny sposób zdobyć te rzeczy, jeżeli spodoba wam się gra. Zainteresowanych proszę o wysłanie prywatnie adresu e-mail, wyślę do was zaproszenie do gry dodaję też linki udowadniające, że ten post nie jest kłamstwem. zdjęcie refer a friend: http://i.imgur.com/wVkp6h6.png link na forum: http://forums.gamersfirst.com/topic/384673-introducing-refer-a-friend-beta/ dziękuję! Cytuj Link to post Share on other sites
luk4so 47 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Ja gram i to nawet dość ostro w APB.Jak chcesz możemy się dogadać i ty zrobisz nowe konto dla mnie i ja dla Ciebie.Napisz do mnie na maila: ratajczak.lukasz90@gmail.com Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 rozumiem, tylko wtedy trzeba się zalogować na tych kontach (ja na tym co zrobisz dla mnie) i zrobić conajmniej tutoriala w pelni ;p za drugiego reffera do wyboru jest wtedy cap40 lub inna z drugiej tabeli dobra, odezwe sie za pare min Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts