Lukaszbass 116 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Kolega grykon wez te biurko zlikwiduj i po klopocie,krotkie obudowy nie sa dobrym rozwiazaniem,ciasno w nich a jak przyjdziesz czas na wymiane grafiki to sie okazuje ze miejsca brak.Na Twoim miejscu wybral bym cos z czego bym bym zadowolony i nie musial sie martwic ze komp sie grzeje w spoczynku. Jak pamietam majac lat 17 to tez tak myslalem jak Ty aby wszytko bylo piknie na styk Cytuj Link to post Share on other sites
grykon 0 Napisano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 kolego Lukaszbass ... mam 22 lata... po drugie kiedy wymieniasz opony na zimowe to budujesz nowy chodnik przed domem? no widzisz tak samo ja chcę zmienić obudowę w komputerze a nie wymieniać biurko może potem jeszcze powiecie mi że mam za mały pokój jeszcze zainstaluj wentylację w pokoju potem jeszcze wyburz ścianę i cholera wie co jeszcze. nie. mam wymienić obudowę i tyle. są obudowy krótkie i taką mam zamiar kupić. tym którzy naprawdę pomogli dzięki, a tym którzy szli na łatwiznę tekstami typu zmień biurko/zmień dom życzę żeby mieli tyle kasy żeby na każdy taki głupi pomysł im starczyło. pozdrawiam temat do zamknięcia Cytuj Link to post Share on other sites
zrazik 2 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 qs-200 jest krótka: 367 x 185 x 395 mm i mieści dłuugie karty....ale nie ma wentylacji na górze no i to mATX więc trochę ciasnawo.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts