patrat 0 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Witajcie do następnego tygodnia muszę wybrać telefon co nie jest dla mnie w żaden sposób proste. Potrzebuję telefonu niemal do wszystkiego, internet, mniej lub bardziej wymagające gry, muzyka, czasami film, wysłanie maila i raz za czas parę zdjeć. zastanawiam się nad tymi 4 modelami: -Sony Z2 -LG G3(2GB RAM) -Motorola moto x 2gen -HTC E8 Który z nich będzie najlepszym wyborem? a może jest coś lepszego w kwocie do 1300zł?(Żaden samsung nie wchodzi w grę) Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Z podanych wziąłbym g3. Najbardziej uniwersalny. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Każdy z tych tutaj będzie dobry G3 świetny aparat, Z2 bardzo szybki bo ma dobrą nakładke ale za to średni aparat. Moto X ma czystego androida więc chyba nic nie trzeba więcej dodawać E8 tak samo bardzo wydajny i szybki, lepszy aparat niż w M8 lecz gorszy od G3. Każdy ma coś lepszego względem innego. Bardzo trudny wybór. Nie wiem którego bym wybrał Bardzo dobrym wypośrodkowaniem tutaj byłby świetny Galaxy S5 ale skoro nie chcesz Samsunga no to nie wiem. Każdy się sprawdzi Edytowane 9 Lipca 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
patrat 0 Napisano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 czyli mówicie że LG G3 będzie najlepszymwyborem. A jeśli brać pod uwagę tego GALAXY S5 to który byłby lepszy - G3 czy S5? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Sam nie wiem co bym wybrał, chyba g3 bo jest tańszy, a wielkiej różnicy nie będzie. Trochę lepszy aparat i może minimalnie szybszy, jednak dopłata jest według mnie nieopłacalna. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Najlepiej jedź do jakiegoś slepu typu media markt i zobaczysz który bardziej Ci przypasuje. Tylko nie zwracaj uwagi na lagi bo na oprogramowaniach sklepowych to normalka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 W sumie nie wiem dlaczego Xperia Z2 juz nie bierzesz pod uwagę. To naprawdę świetny fon. G3 jest super, ale przez ta rozdzielczość zdarzają się lagi. Jeśli chodzi o S5 to problemem jest ilość aplikacji i nakładka która wg mnie spowalnia system. Cytuj Link to post Share on other sites
karnoss 0 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 G3 lubi się przycinać i to nie rzadko - przynajmniej na oryginalnym sofcie (o custom romach się nie wypowiadam bo jeszcze nie próbowałem). Aparat w dzień robi bardzo fajne fotki, niestety przy słabym oświetleniu AF sobie nie radzi co jest irytujące do tego stopnia, że z łezką w oku wspominam Lumie920. Gdybym miał kupować drugi raz myślę, że dokładniej przyjrzałbym się Z2 bo chyba za szybko ją zdyskwalifikowałem.. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 (edytowane) Używam obecnie Z2 i z całą pewnością mogę powiedzieć że to dobry (bardzo dobry) sprzęt, aparat na poziomie innych flagowców z androidem, jednak przy Lumiach 920, 925, 930 (no i rzecz jasna 1020) raczej się cienko prezentuje. Edytowane 14 Lipca 2015 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts