VonT01 0 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Witam! Mam aktualnie do wyboru następujące smartfony (różnica w cenach nie jest bardzo istotna): Samsung Galaxy Grand Prime Samsung Galaxy J1 Sony Xperia E4g (PDF) LG Leon 4G LTE Ewentualnie (aczkolwiek mniej chętnie): Microsoft Lumia 535Muszę zaznaczyć, że dotychczas użytkowałem głownie modele Samsunga i choć prędkość ich interfejsu nie powala (mówiąc łagodnie), to przyzwyczaiłem się do nich dość bardzo. Z drugiej strony, E4g od Sony wydaje się być najlepszym z modeli powyżej... Bardzo chętnie usłyszałbym opinię albo dwie n.t. tych opcji. Z góry dziękuję! EDIT: (wrzucam tutaj mojego najnowszego posta dla łatwiejszego oglądu) Doszły mi jeszcze opcje telefonów (z nieco wyżej - tzn średniej - półki): HONOR 4X Dual SIM Lte (funkcja Dual-SIM jest dla mnie nieistotna, ale nie ma innego modelu w dostępnej dla mnie ofercie) LG Spirit 4G LTE HTC Desire 620 LTE No i najdroższa opcja na jaką (być może) mogę sobie pozwolić... Sony Xperia M4 Aqua (PDF)Z powyższych HONOR 4X wygląda najatrakcyjniej - 8-core CPU, 2GB RAM, tylko ten nieco leciwy 4.4.2 Android na pokładzie (choć ponoć ma być upgrade do 5.0), no i zupełnie dla mnie nieistotna funkcja Dual-SIM... Cenowo za to jest całkiem atrakcyjny. Jeśli zaś chodzi o Xperia M4 to wygląda bardzo solidnie na papierze, ale nie mam pojęcia jak z jakością wyświetlacza, baterii, itp... Tak szczerze to mam nadzieję, że ktoś obeznany z którymkolwiek z tych modeli dorzuci swoje komentarze! Z góry - wielkie dzięki! Edytowane 9 Lipca 2015 przez VonT01 Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Imo e4g albo leon, chociaż i tak szału nie będzie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Lumia 535 Zamiast tego celowałbym w 640. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
matty24 74 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ja E4G albo Grand Prime. Pierwszy ma lepszy procek ale Samsung ma lepsze aparaty i lepszą baterię. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
VonT01 0 Napisano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi! Doszły mi jeszcze opcje telefonów (z nieco wyżej - tzn. średniej - półki): HONOR 4X Dual SIM Lte (funkcja Dual-SIM jest dla mnie nieistotna, ale nie ma innego modelu w dostępnej dla mnie ofercie) LG Spirit 4G LTE HTC Desire 620 LTE No i najdroższa opcja na jaką (być może) mogę sobie pozwolić... Sony Xperia M4 Aqua (PDF)Z powyższych HONOR 4X wygląda najatrakcyjniej - 8-core CPU, 2GB RAM, tylko ten nieco leciwy 4.4.2 Android na pokładzie (choć ponoć ma być upgrade do 5.0), no i zupełnie dla mnie nieistotna funkcja Dual-SIM... Cenowo za to jest całkiem atrakcyjny. Jeśli zaś chodzi o Xperia M4 to wygląda bardzo solidnie na papierze, ale nie mam pojęcia jak z jakością wyświetlacza, baterii, itp... Tak szczerze to mam nadzieję, że ktoś obeznany z którymkolwiek z tych modeli dorzuci swoje komentarze! Z góry - wielkie dzięki! Edytowane 9 Lipca 2015 przez VonT01 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts