Arissaa 5 Napisano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 G3s niestety odpada na tę chwilę. 550 to naprawdę górna granica, nie wiem czy przypadkiem nie będę zmuszona opuścić ceny do 500. Cytuj Link to post Share on other sites
Yeezy 2 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Najlepszym wyjściem jest pójście do sklepu i porównanie Spirita i M2 ,któryś ci się na pewno spodoba Cytuj Link to post Share on other sites
Arissaa 5 Napisano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Spirit odpada, już mówiłam. Zależy jeszcze jak ta M2 i czy spełnia ona wymagania no ale może są jeszcze inne ciekawe modele z Androidem? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Moto g lte/e2 Cytuj Link to post Share on other sites
Arissaa 5 Napisano 12 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Moto G ma zbyt mały wyświetlacz. Cytuj Link to post Share on other sites
Arissaa 5 Napisano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Nadal nie mam pojęcia jaki telefon kupić. Lumia 735 jest naprawdę okej jednak cóż dużo korzystam z aplikacji takich jak Facebook a akurat tutaj działanie tej aplikacji samo w sobie jest kiepskie. Nie dochodzą powiadomienia, część aktualności nie wyświetla się podczas gdy dopiero na komputerze mogę zorientować się, że ktoś coś niedawno wrzucił. Instagtam wciąż w wersji beta no a aplikacja 6tag czy coś w tym stylu też nie jest najlepsza. Zastanawiam się właśnie czy Windows 10 zmieni coś tutaj jeśli chodzi o tę kwestię. Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Jest tylko jeden sposób, by się przekonać: poczekać do premiery. Jeżeli jesteś wystarczająco cierpliwa, to polecam to rozwiązanie. Jeżeli nie, wybierz któryś z zaproponowanych modeli (przejdź się do sklepu, obejrzyj recenzje etc.) i w najgorszym wypadku spotkamy się na forum za kilka miesięcy. Cytuj Link to post Share on other sites
Arissaa 5 Napisano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 A zapowiadają się jakieś ciekawsze premiery telefonów w zbliżonej cenie czy nie bardzo? Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Na razie nic nie wiadomo poza jednym bardzo budżetowym i dwoma high end'ami - lumia 950 i 950XL Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts